Kom je ook bij ons werken?

Huipen is een bijzonder bedrijf.
Vraag het maar aan een van de collega’s.

Direct naar vacatures

Vakbekwame en ervaren timmerlieden, houtrotreparateurs, glaszetters, loodgieters, stukadoors, tegelzetters, schilders of alleskunners: die kunnen bij ons zo aan de slag. Want groeien zit in onze genen en we kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Ook op kantoor hebben we daarom regelmatig plek, op de administratie of het projectbureau. Nog geen diploma? Geen probleem. We zijn een gecertificeerd leerbedrijf en leerlingen of stagiairs zijn altijd welkom.

Huipen is een bijzonder bedrijf

Vraag het maar aan een van de collega’s. We vormen een soort familie, één heel groot team. Ook nieuwe medewerkers worden daar snel in opgenomen.

Het is wel een beetje een mannenwereld, maar we hebben geen haantjescultuur. We delen onze successen, maar ook onze pijntjes. We hebben respect voor elkaar en durven kritisch te zijn op onszelf.

Mensen zijn bij ons belangrijker dan regeltjes. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen. Dat moet wel bij je passen. Het werkt omdat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, nooit de kantjes eraf lopen en goed samenwerken. We staan altijd klaar: voor onze klanten en voor elkaar.

Doorgroeien? Natuurlijk kan dat.

We zorgen goed voor je, dat vinden we niet meer dan normaal.

Je krijgt bij ons alles wat je nodig hebt om je werk goed en met plezier te kunnen doen. We geven je ook graag de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Omdat we het belangrijk vinden dat je vakkennis up-to-date blijft, maar ook omdat we wel houden van mensen met een beetje ambitie.

Kees is onze eigenzinnige frontman. Laat je vooral niet imponeren door zijn tatoeages, zijn stemgeluid of de inrichting van zijn kantoor. Daarachter vind je een man met een duidelijke visie en een eerlijk verhaal. Maar vooral een man met een groot hart, voor zijn bedrijf, voor de collega’s, voor onze opdrachtgevers en voor de bewoners waar we uiteindelijk ons werk voor doen.

Jong en zin in actie? Mooi!

De gemiddelde leeftijd op onze werkvloer ligt rond de 40, dus jonge mensen worden hier met open armen ontvangen. Het betekent niet dat je in een suffe club terecht komt hoor. We zijn misschien oude rotten in het vak, maar nog zeer gedreven in alles wat we doen. We hebben een prachtig bedrijf en we willen de beste zijn. Zo simpel is het.

Denk je dat je in ons team past? Dan hebben wij genoeg mooie uitdagingen voor je!

Dagje meelopen?

Dat kan! Met een van onze vakmannen.

Vraag het ons
Projectleider Planmatig Onderhoud Etro en Huipen
Bekijk vacature
Planontwikkelaar Planmatig Onderhoud Etro en Huipen
Bekijk vacature
Vacature HR Business Partner Etro en Huipen
Bekijk vacature
Medewerker klant contact centrum
Bekijk vacature
Projectleider Kleinbouw
Bekijk vacature
Calculator / werkvoorbereider Kleinbouw
Bekijk vacature
Allround vakman met specialisatie timmerwerk, stukadoor/tegelwerk, metselaar en/of schilderwerk
Bekijk vacature
Productiemedewerker met specialisatie schilderwerk
Bekijk vacature
Meewerkend Teamleider Productie met specialisatie schilderwerk
Bekijk vacature