Wij zijn Huipen. Punt.

Full service dienstverlener
in vastgoedonderhoud sinds 1956

Al meer dan zestig jaar full service dienstverlener in vastgoedonderhoud,

hebben ruim 70 medewerkers en zijn netwerkpartner van een groot aantal woningcorporaties en VvE’s in Noord-Holland. En dan te bedenken dat we in 1956 van start gingen als klein schilder- en glasbedrijf. Groeien, dat zit nu eenmaal in ons bloed. Maar de waarden van dat familiebedrijf en het vakmanschap vormen nog steeds onze basis. We zijn trots op wie we zijn en op wat we doen.

Een eigenwijze alleskunner

Zo zou je ons ook kunnen noemen. Maar we zijn wel een van de weinige onderhoudsbedrijven die echt weet wat build & maintain inhoudt.

Die de spil vormt in de keten en het voortouw neemt als het gaat om efficiency. We hebben veel kennis over complexen, data waarmee we onderhoud optimaal kunnen managen. We willen graag van waarde zijn voor onze opdrachtgevers: onze kennis delen, het beste uit onze mensen halen en met innovatieve concepten aantoonbaar besparen op onderhoud. Het geld dat overblijft, kan worden besteed aan wonen, aan leefbaarheid. Zo zijn we bezig met de dingen waar het écht om gaat.

Bekijk onze concepten

We delen dezelfde missie
als onze opdrachtgevers

We zijn een commercieel bedrijf, maar met een sociaalbewogen inslag. Een betere, rechtvaardige wereld, waar iedereen betaalbaar kan wonen in een fijne omgeving: zo zou het moeten zijn.

Maar overtuiging is niet genoeg. Om dingen voor elkaar te krijgen, moeten we anders durven denken. We moeten écht samen gaan optrekken: in het verbeteren van de woningvoorraad, de opgave tot verduurzaming en het vergroten van het woonplezier.

We zien de wereld graag vanuit een andere invalshoek

We weten wat er leeft onder huurders. Tenslotte komen we er dagelijks over de vloer. We weten dat sommige mensen kwetsbaar zijn.

En dat een lekkende kraan soms hun minste probleem is. Een luisterend oor, ook dat hoort bij ons werk. Maar met empathie alleen veranderen we de wereld niet. We gebruiken ons inzicht en inlevingsvermogen al jaren om kansen te creëren, waarmee we de bewonerstevredenheid flink vergroten. Zo hebben we ook onze hospitality-concepten ontwikkeld.

Bekijk onze concepten

Normen, waarden én eigenwaarde

We zijn een sociaal en zorgzaam bedrijf. We geven mensen graag een kans, en zelfs een tweede als dat nodig is.

Jonge jongens voeden we een beetje op. Ze denken vaak dat werken met je handen minderwaardig is. Tot ze zien wat ze kunnen betekenen voor huurders. We geven onze mensen vrijheid en vertrouwen. Eigenaarschap noemen ze dat met een mooi woord. Een klus afmaken op zaterdag? ’s Avonds de bewoners bellen die overdag niet thuis waren? We doen het vanuit oprechte betrokkenheid. En met plezier.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Duurzaamheid past gewoon bij wie we zijn. Niet voor niets zijn we sinds 2000 gevestigd op een van de meest duurzame bedrijventerreinen van Europa: gasloos, warmteterugwinning en optimale RC-waarde door dak, gevel, glas en vloeren. Ons pand is energiezuinig, geheel voorzien van LED-verlichting en bewegingssensoren. Als VvE wekken we energie op door zonnepanelen en windenergie. We zijn enthousiast ambassadeur van de Greenbizz.

Ons wagenpark is relatief jong en dus energiezuinig, voor de deur hebben we een eigen laadpaal. En doordat we 85% van het werk met eigen mensen uitvoeren, hebben we een minimaal aantal bedrijfsauto’s onderweg en op locatie. Door ons werk bewust te plannen, verlagen we het aantal bewegingen en dus onze CO2 uitstoot. Bij groot onderhoud streven we naar één stroom/team voor de bouwkundige en isolerende maatregelen en één team voor de afwerking.

Bouwen en slopen doen we zoveel mogelijk circulair: tegels en glas worden bijvoorbeeld verwerkt tot nieuwe producten. Ook kiezen we bewust voor het werken met circulaire of duurzame materialen. Zoals biologisch afbreekbare reinigingsproducten, Nano- en mineraalgebonden coatingen, levensduurverlengde verfsystemen en intelligente oplossingen voor kozijnen, gevels en isolatie.

We dagen onszelf
elke dag uit

Om onze relaties te verrassen met de kwaliteit van ons werk en met onze nieuwe concepten.

Kees is daarin onze eigenzinnige frontman, een strategische verbinder met een duidelijke visie en een groot sociaal hart. En zoals altijd staat achter elke succesvolle man een sterke vrouw. Dat is Danny, zowel thuis als op de zaak.

Onze krachtenbundeling maakt ons sterk en slagvaardig

Wat we doen, doen we ongewoon goed. En samen nog beter. Daarom hebben we de krachten gebundeld met Etro Vastgoedzorg. Met die extra slagkracht kunnen we onze opdrachtgevers bijstaan bij de omvangrijke verduurzamingsopgave. Samen met Etro kunnen we een totaalconcept leveren en ondersteunen bij wijk- en gebiedsbeheer. Het maakt ons bijzonder krachtig. Door mensen. Voor mensen. Dat is ons motto. Punt.

Vrienden van het huis

We hebben een prachtig vak en een mooi team. Onze ketenpartners horen daar net zo goed bij. Daar investeren we in, door te zorgen voor continuïteit van werk en een goeie sfeer op de werkplaats. We zijn zuinig op ze, op álle vakmensen, want we moeten het samen doen.

Onze Vrienden van het Huis

Onze bevlogenheid is onze kracht

We delen binnen onze club een grote gretigheid om aan de slag te gaan en wat we doen extreem goed te doen.

We zijn sterk in de uitvoering en regelen alles tot in de puntjes. Maar we maken het verschil met wie we zijn, met onze gedrevenheid. In een branche waar alles onder de loep ligt, zijn wij misschien wel het meest kritisch op onszelf. We zijn goed, maar het kan altijd ietsje beter.

Denk je dat in ons team past? Dan hebben wij genoeg mooie uitdagingen voor je!

Meer info en vacatures