Huipen gaat volgende fase van groei in met strategische partner Etro

Huipen kiest Etro Vastgoedzorg als strategische partner voor de verdere groei en ontwikkeling van het portfolio. Wat we doen, doen we ongewoon goed. En samen met Etro nog beter. Deze strategische samenwerking stelt ons in staat onze activiteiten in integraal vastgoedonderhoud uit te breiden. Een toekomstgerichte stap waarmee we inzetten op de groei van onze organisatie zodat we duurzaam meer waarde kunnen toevoegen voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers.

De kracht van duurzaam samenwerken
De wereld verandert, de markt heeft steeds meer behoefte aan een partner die een breed dienstenpakket aanbiedt, voor de lange termijn kan ontzorgen en voldoende slagkracht heeft om te acteren op de omvangrijke woon- en verduurzamingsopgave. Om optimaal in te kunnen spelen op deze ontwikkelingen en de groeiambitie kracht bij te zetten wilden wij de krachten bundelen met een strategische partner. Deze partner hebben we gevonden in Etro.

Etro is geen onbekende, we werken al lange tijd intensief samen en – net als Huipen en SBB Ontwikkelen en Bouwen – behoren zij tot de Scheybeeck Groep. Door de brede kennis en ervaring, klantenportefeuille en werkgebied is Etro de best denkbare partner om de volgende fase van groei in te gaan. Etro past bij ons met dezelfde korte lijnen, ondernemende karakter en persoonlijke aanpak. Door mensen. Voor mensen. Vandaag en morgen. Wij zijn Huipen Punt.