Uw vastgoed verdient de beste zorg.

Een goed begin is dan nog steeds het halve werk

Advies & Ontwerp

Ons team Strategisch Advies Vastgoed helpt u met een doordachte onderhoudsstrategie en een duurzaam ontwerp. We brengen de technische, energetische en financiële staat van uw woningen in kaart, kijken naar uw complexvisie voor de korte en lange termijn en stellen een onderhoudsvisie op. We combineren onze kennis en expertise met de data die we in huis hebben. Waardevolle informatie waarop we kunnen sturen. Zo kunnen we snel patronen herkennen bij storingen, de achterliggende problemen traceren en risico’s precies voorspellen, incalculeren én managen. Door data goed in te zetten, kunnen we nu al tot zeker 30% besparen op uw onderhoudskosten.

20 jaar vooruitkijken

Doorkijkberekeningen en MJOP

Ons team verzorgt open doorkijkberekeningen voor verschillende onderhoudsscenario’s en samen maken we weloverwogen keuzes. We stellen een gedetailleerd meerjarenonderhoudsplan op, waarmee u volledig inzicht heeft in de onderhoudskosten voor een periode van 20 jaar.

Resultaatgericht samenwerken

Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid nemen, van ontwerp tot uitvoering en beheer.

Als full service dienstverlener in vastgoedonderhoud nemen we álle onderhoudsdisciplines daarin mee. U als opdrachtgever houdt natuurlijk de regie. De prestatie-eisen zijn leidend. Samen zetten we die op scherp: kosten, kwaliteit, energieprestatie, veiligheid, gezondheid én bewonerstevredenheid.

Energetisch onderzoek

Ons team onderzoekt welke stappen u moet maken.

Om de energieprestatie van uw woningvoorraad te verbeteren en in 2050 energieneutraal te zijn. Dat lijkt ver weg, maar dat is het niet. De urgentie is dus hoog, maar net als u willen wij op een kwalitatieve manier verduurzamen, en tegelijkertijd de woonlasten zo laag mogelijk houden. We maken hier graag samen een plan voor.

Bekijk hier onze duurzame oplossingen

Advies & Support

Ons team is niet alleen actief in het voortraject.

We verzorgen de bouwbegeleiding en zetten objectieve tools in om onze prestaties te meten en bij te sturen. We koppelen op vaste momenten aan u als opdrachtgever terug, verzorgen management­presentaties en maken klanttevredenheids­rapportages.

Onze technische kennis en ons stevige project- en procesmanagement zetten we ook graag in om uw onderhoudsdienst te ontzorgen. We kunnen u helpen met de organisatie of de administratie, we kunnen uw teams aansturen of zelfs de werkzaamheden helemaal uit handen nemen.

Met elkaar zullen we de kwaliteit van de woningvoorraad, de verduurzaming én het woonplezier moeten borgen voor de toekomst

We vertellen graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Laten we een afspraak maken!

Klant Contact Centrum

Met één loket en een vast team kunnen wij gemiddeld 98% van de serviceverzoeken in één keer oplossen.

Meer over ons KCC

Dagelijks Onderhoud en Service

80% van de disciplines in eigen huis en onze operatie dik op orde, daarmee halen we hoge scores voor onze dienstverlening én kwaliteit.

Alles over DO

Planmatig en Strategisch Onderhoud

Uw vastgoed verdient de beste zorg: een doordachte onderhoudsstrategie en een duurzaam ontwerp.

Alles over PO en SO