Project

VvE Olympiaweg

Amsterdam

Beste bewoner, welkom bij uw project.

Om te beginnen zijn wij trots om namens VvE Beheer Amsterdam de onderhoudswerkzaamheden mogen uitvoeren aan uw woning behorend tot VvE 1048 Olympiaweg.

Op deze pagina geven wij u algemene informatie maar natuurlijk zullen wij u straks individueel op de hoogte stellen en benaderen.

We gaan er samen iets moois van maken!

Met vriendelijke groet,

Team Huipen

Wat gaan we allemaal bij u doen?

Het project zal in twee fases worden uitgevoerd.

 

Fase 1

  • Dakrenovatie waarbij wij de woningdaken beter isoleren, de bergingsdaken worden voorzien van enkel een nieuwe laag dakbedekking
  • Voegwerk aan alle schoorstenen vervangen
  • Zinken goten vervangen

Fase 2

  • Reinigen van de kunststof beplatingen
  • Buitenschilderwerk van alle houten geveldelen
  • Hijsbalken keuren

Om bovenstaande werkzaamheden veilig en professioneel uit te kunnen voeren maken wij gebruik van gevelsteigers.

 

Planning

De werkzaamheden vangen aan eind Augustus na de bouwvakvakantie.

Wij verwachten, afhankelijk van het weer, het project in December aan u op te leveren.

Uw medewerking is belangrijk

Wij verzoeken u om langs de gevel en de kozijnen aan de buitenzijde minimaal 1.5 meter vrij te maken van spullen en eventuele begroeiing van bomen en/of struiken, denkt u hierbij ook aan fietsen, meubilair, bloembakken etc.

Dit mede voor het gebruik van de steiger en het kunnen uitvoeren van de schilderwerkzaamheden. Op deze manier kunnen wij samen schade aan uw spullen voorkomen en kunnen wij de werkzaamheden goed uitvoeren.

De sponningen van de kozijnen, de slotkant, de bovenkant en de onderkant van de deuren en de ramen behoren bij het buitenwerk en zullen ook geschilderd gaan worden. Om deze onderdelen te kunnen schilderen is het noodzakelijk de ramen en deuren te openen.

Onze vakman zal u tijdens de uitvoering benaderen en u hiertoe verzoeken.

Doet u vervolgens niet te snel de ramen en deuren weer dicht!? Dit voorkomt namelijk schade aan het schilderwerk.

Helaas is het niet te voorkomen dat u enige geluidsoverlast of hinder van de werkzaamheden ondervindt.  Wij zullen ons uiterste best doen om dit tot een minimum te beperken. Wij vragen u vriendelijk om uw begrip en medewerking.

Mocht u tijdens de uitvoering vragen hebben dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.