Project

Nobelstraat e.o.

IJmuiden

Beste bewoner, welkom bij u project.

Om te beginnen zijn wij trots om de onderhoudswerkzaamheden te mogen uitvoeren aan uw woning gelegen aan de Stephesonstraat 56 t/m 58, Nobelstraat 1,4 en 7 t/m 13, en de Torricellistraat 23 t/m 25. Op deze pagina geven wij u algemene informatie maar natuurlijk zullen wij u straks individueel op de hoogte stellen en benaderen.

We gaan er samen iets moois van maken!

Met vriendelijke groet,

Team Huipen

Wat gaan we allemaal bij u doen?

• Buitenschilderwerk aan alle reeds geschilderde houten onderdelen o.a. kozijnen, ramen en deuren
• De werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een steiger/rolsteiger.

Planning

De werkzaamheden willen wij gaan starten rond 17 mei (week 20) en zullen ongeveer 3 weken duren t/m 4 juni, afhankelijk van de weersomstandigheden. Onze vakmannen lopen in herkenbare werkkleding en de werkdagen zijn van 07.00 tot 16.00 uur.

Uw medewerking is belangrijk

Wij verzoeken u om langs de gevel en de kozijnen aan de buitenzijde minimaal 1.5 meter vrij te maken van spullen en eventuele begroeiing van bomen en/of struiken, denkt u hierbij ook aan fietsen, meubilair, bloembakken etc. zo kunnen de werkzaamheden een vlotte doorgang vinden en op deze manier kunnen wij samen schade aan uw spullen voorkomen.

De sponningen van de kozijnen, de slotkant, de bovenkant en de onderkant van de deuren en de ramen behoren bij het buitenwerk en zullen ook geschilderd gaan worden. Om ze te schilderen is het noodzakelijk de ramen en deuren te openen. De schilder zal u, tijdens de uitvoering benaderen en u hiertoe verzoeken.

Doet u vervolgens niet te snel de ramen en deuren weer dicht! Dit voorkomt namelijk schade aan het schilderwerk.
Helaas is het niet te voorkomen dat u enige geluidsoverlast of hinder van de werkzaamheden ondervindt.

Wij zullen ons uiterste best doen om dit tot een minimum te beperken. Wij vragen u vriendelijk om uw begrip en medewerking.

Het coronavirus

Ook tijdens de coronacrisis staat de veiligheid van u en onze medewerkers bovenaan. Wij laten ons daarbij leiden door de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, Bouwend Nederland en onze opdrachtgevers. Het protocol is onder onze medewerkers verspreid en hangt ter inzage op onze bouwplaats. Iedereen is verplicht zich te houden aan de voorschriften van het RIVM en houdt minimaal 1.5 meter afstand tot de ander. Mocht het nodig zijn dan spreken wij elkaar hierop aan.

Download ons coronaprotocol