Project

Meester Jan Gerritszlaan 35-45

Haarlem

Beste bewoner, welkom bij uw project.

Om te beginnen zijn wij trots om namens Valk VVE Beheer en uw bestuur de onderhoudswerkzaamheden te mogen uitvoeren aan uw appartementencomplex gelegen aan de Meester Jan Gerritszlaan 35-45 in Haarlem. Op deze pagina informeren wij u in het algemeen over de werkzaamheden. Natuurlijk zullen wij u straks ook individueel op de hoogte stellen en benaderen.

Met vriendelijke groet,

Team Huipen

Wat gaan we allemaal bij u doen?

Volgens de meerjaren onderhoudsbegroting zijn de dakranden toe aan onderhoud. Vooraf controleren wij de ondergrond op gebreken zoals houtrot. Eventuele gebreken worden in overleg met het bestuur hersteld.

Planning

De werkzaamheden zullen starten in de week van 11 september en duren, afhankelijk van het weer tot ongeveer tot eind september. Uiteraard houden wij u volledig op de hoogte van de planning en de voortgang. Onze medewerkers zijn herkenbaar aan de Huipen bedrijfskleding. De werkdagen zijn van 07.00 tot 16.00 uur.

Uw medewerking is belangrijk

U hoeft voor de werkzaamheden niet thuis te zijn of blijven maar natuurlijk kunt u wat overlast ervaren van onze vakmannen. Zij zijn immers aan het werk. Maar wij doen er alles aan de overlast voor u te beperken en zijn erg blij met uw medewerking. Wij verzoeken u om uw balkon/terras vrij te maken van spullen zodat wij geen schade kunnen aanbrengen aan uw eigendom. De werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van hoogwerkers en steigers. Het kan gebeuren dan wij van buitenaf voor uw woning staan. Schrik hier niet van.

Het coronavirus

Heel de wereld is momenteel in de ban van het coronavirus. Ook wij volgen de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, Bouwend Nederland en onze opdrachtgevers.
Het protocol is onder onze medewerkers verspreid en hangt ter inzage op onze bouwplaats. Iedereen is verplicht zich te houden aan de voorschriften van het RIVM en houdt minimaal 1.5 meter afstand tot de ander. Mocht het nodig zijn, dan spreken wij elkaar hierop aan. In de bijlage vindt u hier aanvullende informatie over.

Download ons coronaprotocol