Project

De Eem

Heerhugowaard

Beste bewoner, welkom bij uw project.

Om te beginnen zijn wij trots om namens Woonwaard de onderhoudswerkzaamheden te mogen uitvoeren aan uw woning op de Eem. Onze naam is u vast bekend van de vorige schilderwerkzaamheden.

Op deze pagina informeren wij u in het algemeen over de werkzaamheden. Natuurlijk zullen wij u straks ook individueel op de hoogte stellen en benaderen.

We gaan er samen weer iets moois van maken.
Met vriendelijke groet,

Team Huipen

 

Wat gaan we allemaal bij u doen?

  • Vervangen van alle goten en hemelwaterafvoeren
  • Plaatselijk vervangen van voegwerk
  • Plaatselijk herstelwerk aan metselwerk
  • Vervangen van alle enkel glas voor isolerend glas
  • Behandelen van alle houtwerk (kozijnen, ramen en deuren), inclusief houtrotherstel waar nodig
  • Binnen timmerwerk begane grond woningen, wegwerken oude sparingen CV doorvoeren

 

Planning

We starten met de uitvoering van de werkzaamheden in de week van 19 oktober a.s., het werkt loopt door tot ca. medio / eind november 2020.

Een aantal werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in 2021.

Uw medewerking is belangrijk

Helaas is het niet te voorkomen dat u enige geluidsoverlast of hinder van de werkzaamheden ondervindt. Wij zullen ons uiterste best doen om de overlast tot een minimum te beperken en vragen u vriendelijk om uw begrip en medewerking.

Er zullen steigers worden geplaatst aan balkonzijde en op de galerijen zal overdag worden gewerkt met rolsteigers. Op de lagere platte daken zullen ook rolsteigers worden geplaatst. Hierdoor zullen overdag de galerijen minder goed begaanbaar zijn. Uitgangspunt is dat de woningen ten aller tijden bereikbaar blijven.

Wij vragen u vriendelijk om gedurende de werkzaamheden geen fietsen of andere spullen tegen de bouwhekken te plaatsen zodat wij goed en vlot kunnen werken en om schade aan uw eigendom te voorkomen.

Het coronavirus

Ook wij laten ons i.v.m. het coronavirus leiden door de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, Bouwend Nederland en onze opdrachtgevers. Het protocol is onder onze medewerkers verspreid en hangt ter inzage op onze bouwplaats. Iedereen is verplicht zich te houden aan de voorschriften van het RIVM en houd minimaal 1.5 meter afstand tot de ander. Mocht het nodig zijn dan spreken wij elkaar hierop aan. In de bijlage treft u aanvullende informatie aan.

Download ons coronaprotocol