Project

Complex 108, Zeeheldenbuurt IJmuiden

IJmuiden

Beste bewoner, welkom bij uw project.

Om te beginnen zijn wij trots om namens Velison wonen de onderhoudswerkzaamheden mogen uitvoeren aan uw berging behorend tot Complex 108 te IJmuiden.

Op deze pagina geven wij u algemene informatie maar natuurlijk zullen wij u straks individueel op de hoogte stellen en benaderen.

We gaan er samen iets moois van maken!

Met vriendelijke groet,

Team Huipen

Wat gaan we allemaal bij u doen?

  • Voegwerk vervangen bergingen
  • Daken overlagen bergingen
  • Schilderen deuren en kozijnen bergingen

Planning

Dit project moet nog gepland worden.

Uw medewerking is belangrijk

Wij verzoeken u om langs de gevels van de bergingen en de kozijnen aan de buitenzijde minimaal 1.5 meter vrij te maken van spullen en eventuele begroeiing van bomen en/of struiken, denkt u hierbij ook aan fietsen, meubilair, bloembakken etc.

Dit mede voor het uitvoeren van de voeg- en schilderswerkzaamheden. Op deze manier kunnen wij samen schade aan uw spullen voorkomen en kunnen wij de werkzaamheden goed uitvoeren.

De sponningen van de kozijnen, de slotkant, de bovenkant en de onderkant van de deuren behorend bij het buitenschilderwerk en zullen ook geschilderd gaan worden. Om deze onderdelen te kunnen schilderen is het noodzakelijk de bergingsdeuren te openen.

Onze vakman zal u tijdens de uitvoering benaderen en u hiertoe verzoeken.

Doet u vervolgens niet te snel de deuren weer dicht!? Dit voorkomt namelijk schade aan het schilderwerk.

Helaas is het niet te voorkomen dat u enige geluidsoverlast of hinder van de werkzaamheden ondervindt.  Wij zullen ons uiterste best doen om dit tot een minimum te beperken. Wij vragen u vriendelijk om uw begrip en medewerking.

Mocht u tijdens de uitvoering vragen hebben dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.