Vrienden van het huis

We hebben een prachtig vak en een mooi team. Onze ketenpartners horen daar net zo goed bij. Daar investeren we in, door te zorgen voor continuïteit van werk en een goeie sfeer op de werkplaats. We zijn zuinig op ze, op álle vakmensen, want we moeten het samen doen.

Dit zijn onze vrienden van het huis:

“Huipen is gewoon een supermooi bedrijf. We werken al sinds jaar en dag samen en ik kende Kees al toen hij nog onder zijn vaders vleugels opereerde. Vanaf de zijlijn heb ik de groei van het bedrijf van dichtbij meegemaakt: meegevoeld in zware tijden en trots gezien hoe hij zijn mannetje stond. Het is een leuke, eerlijke vent en dat werkt door in zijn hele organisatie. Hij is goed voor zijn jongens en hoe hij omgaat met relaties, dat is uniek. Dat geldt ook voor onze samenwerking. Alles spreekt vanzelf, want je hebt zoveel opgebouwd, we kunnen alles tegen elkaar zeggen. Je weet wat je aan elkaar hebt, een half woord is genoeg. Zij weten wat wij kunnen en wij weten wat zij nodig hebben!”

Ramon Ebeltjes, AGC

“Wij zijn altijd op zoek naar partners die kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij. Met Huipen hadden we meteen vanaf het begin een goed gevoel. En dat was wederzijds. Neopixels is een merk, we zijn geen leverancier van korreltjes. We gaan daar vrij ver in, hebben een heel systeem ontwikkeld met eigen machines en een computergestuurd proces. Daarom willen we dat de mensen die ermee werken diezelfde kwaliteit nastreven. Bij Huipen hebben we daar alle vertrouwen in. Ze staan open voor alle ondersteuning en opleiding. Want zij willen niets liever dan een goed product afleveren aan hún klant. Daar hebben ze immers een goede band mee. Daarom doen ze hun best het verhaal goed over te brengen. Dat komt het resultaat echt ten goede.”

Stefan Nooijens, directeur Neopixels Insulation BV

“Huipen is anders; anders als vastgoedontzorger. Superpersoonlijk, korte communicatielijnen en met de juiste kwaliteitsintenties. Naast de bevlogenheid van de medewerkers roem ik ook de innovatiedrang: nieuwe producten, nieuwe diensten, anders dan anderen. Omdat we in alle kwalificaties veel van onszelf terug (zouden willen) zien, kunnen we prima met en voor Huipen werken. Omdat we bij elkaar horen!”

Wil Boots, commercieel directeur Patina Dakdenkers

“Wat ik mooi vind om te zien, is hoe Kees Huipen en zijn team echt bezig zijn met innovatieve oplossingen, er niet alleen maar over praten. Dit soort bedrijven raakt me, dat is waarvoor we een concept als Infinity Repair ontwikkeld hebben. Tekenend is dat Kees niet alleen zijn mensen naar onze opleiding heeft gestuurd, maar de opleiding ook zelf heeft gedaan. Hij wil alle ins & outs weten.”

Nico Heijmen, directeur Infinity Repair

“Huipen is echt een vooruitstrevende partij, altijd bezig met de dag van morgen. Dat vind ik mooi. Ze staan open voor advies en innovatieve technieken, op elk niveau. Ze zeggen nooit ‘jullie zijn maar de verfleverancier, zien ons echt als ketenpartner. Hoe ze hun kennis en kunde combineren met houding en gedrag, dat is uniek. Ze hebben verstand van zaken, maar kunnen het ook nog eens goed overbrengen naar de opdrachtgever en de eindgebruiker. En ook al hebben ze te maken met budgetten, ze krijgen het toch voor elkaar om de eindgebruiker centraal te zetten. Doordat ze altijd nét een stapje meer doen, verrassen met iets extra’s.”

Patrick Neering, directeur Verfgroothandel Plug

“We werken al zo lang samen met Huipen, dat we dat normaal zijn gaan vinden. Maar eigenlijk is het best bijzonder zo’n lange samenwerking. Vertrouwen en loyaliteit zijn de basis: in goede maar ook in slechte tijden. Onze zakelijke relatie blijft zich voortdurend door ontwikkelen, onder het motto 1+1 = 3. Dat komt naar voren in de uitvoering van het dagelijks onderhoud, waarbij we er met elkaar in slagen een constante, hoge klanttevredenheid te realiseren. Maar ook in de gezamenlijk uitgevoerde projecten waar resultaatgericht samenwerken leidt tot meerwaarde voor ons én de opdrachtgevers.”

Jos Admiraal, Van der Wal Installatie en Rioolservice

“Wij doen al ruim vijf jaar samen met Huipen BKT-renovaties. En met plezier, want Huipen gaat echt voor optimale ketensamenwerking. Door steeds met vaste partners te werken treedt er heel duidelijk synergie op. Je kunt valkuilen beter omzeilen en faalkosten, die helaas vaak in het proces zitten, flink reduceren. Je ziet gewoon het hele bouwproces verbeteren, wat winst is voor iedereen. We vinden elkaar ook qua bedrijfscultuur en in de wil om te innoveren. Kees staat altijd open voor nieuwe technieken en vernieuwende ideeën. Het BKT Formule 1 concept is daar een goed voorbeeld van. Daar was hij meteen enthousiast over. We zijn samen gaan uitwerken en hebben F1 inmiddels al meerdere keren toegepast. Het concept wordt enthousiast ontvangen door de opdrachtgevers en omarmd door de mannen op de werkvloer. Door de bewoners trouwens ook. Wat niet zo gek is natuurlijk: veel minder overlast, minder werkvolk over de vloer en nog heel snel klaar bovendien!”

Dick Huisman, directeur SVK Tegelwerken